sunnuntai 28. lokakuuta 2018

Tamperelainen someaktivisti Seppo Lehto tuellanne eduskuntaan 2019: Olen käytettävissä eduskuntavaaleissa Pirkanmaalla kevään 2019 eduskuntavaaleissa valkoisen Suomen asialla mustaa tulevaisuutta vastaan


Nettiaktivisti, someaktivisti eduskuntavaaliehdokas Tampere Pirkanmaa Seppo Lehto tervehtii Herran siunauksen tapaan, mikä kristillisen tervehdyksen lisäksi tunnetaan "Sieg Heil" ja tamperelaisena morona:


Olen käytettävissä eduskuntavaaleissa Pirkanmaalla kevään 2019 eduskuntavaaleissa valkoisen Suomen asialla mustaa tulevaisuutta vastaan.

Nähdään 5.12.2018 eduskuntatalon luona, sekä 6.12.2018 soihtumielenosoituksessa Töölöntorilta Hietaniemen sankarihautausmaalle

5.12.2018 on tarkoitus oheinen adressi luovuttaa timo soinille ulkoministeri tahoaan hyväksikäyttäen jotta asia saisi vihdoin kaipaamaansa julkisuutta:
-------------------

YK-suunnitelma on pysäytettävä – globaali massamaahanmuuttosopimus on estettävä
Kansallinen itsemääräämisoikeutemme on suuremmassa vaarassa kuin koskaan ennen. Kaikki päätösvalta Suomen maahanmuuttopolitiikasta ollaan antamassa ulkopuolisille.
YK-täysistunto hyväksyi New Yorkissa 19.9.2016 pidetyssä kokouksessa ”Global Compact for Safe, Orderly and Regular Migration” -sopimuksen tekstin, jota kutsutaan myös New Yorkin lauselmaksi. Lyhyesti puhutaan Global Compact for Migration -julistuksesta eli GCM-sopimuksesta. Tämä asiakirja allekirjoitetaan Marokossa 11.12.2018.
Jos GCM-sopimus allekirjoitetaan, saa jokainen maailman kansalainen maahanmuutto-oikeuden haluamaansa maahan. Kaikki allekirjoittajamaat menettävät oikeutensa määrätä itsenäisesti maahanmuuttomääristä ja maahanmuuttajien lähtökohdista oman maansa kohdalla.
Rajattoman maahanmuuton mahdollistaminen, laittoman muuttaminen lailliseksi ja ”kulkuväylien” perustaminen Eurooppaan laukaisee paljon suuremman kansainvaelluksen kuin olemme tähän mennessä nähneet.
Lisäksi allekirjoittajamaat sitoutuvat tuomitsemaan kaiken kritiikin ja protestin rasismiksi ja muukalaisvihaksi. Rajattoman maahanmuuton vastustajat on YK:n mukaan asetettava moraalisesti epäilyttävään valoon ja eristettävä heidät sosiaalisesti yhteiskunnasta.
Ainakin Yhdysvallat, Unkari, Itävalta, Australia ja Puola ovat jo virallisesti ilmoittaneet, että eivät aio luopua itsemääräämisoikeudestaan, eivätkä näin ollen allekirjoita YK:n GCM-sopimusta. Sopimus herättää vastustusta muissakin Euroopan maissa. Useita poliitikkoja, kansalaisaktivisteja ja kansalaisoikeuksien puolustajia Saksassa, Itävallassa ja Sveitsissä on alkanut keräämään ihmisten huomiota kampanjoilleen, joiden tarkoitus on estää sopimuksen allekirjoitus.
Suomen valtamediassa ei kerrota YK:n suunnitelmasta mitään. Saksan media kertoo, että Saksan ja Suomen ulkoministerit ovat jo allekirjoittaneet maidensa nimissä kyseisiä sopimuksia valmistelevan paperin huhtikuussa 2018.
Mielestämme sopimuksen tulevasta sisällöstä on informoitava kansalaisia ennen sen yksipuolista hyväksymistä ja sen vaikutuksista on käytävä laaja julkinen keskustelu. Nyt näyttää siltä, että poliittiset johtajamme aikovat sitouttaa Suomen kaikkien aikojen laajimpaan väestönvaihtoon sekä itsenäisten kansakuntien ja kansojen hajottamisoperaatioon, joka pyyhkii valtioiden rajat maapallolta lopullisesti.
Aika on vähissä. Me allekirjoittaneet haluamme jättää jälkipolville tiedoksi, että meidän nimissämme tätä sopimusta ei olla hyväksytty. Me emme ole antaneet siihen mandaattia. Me vaadimme, että Suomi hylkää tämän sopimuksen.
Me adressin alullepanijat olemme laatimassa kansalaisaloitetta, joka esittää valmisteltavaksi lain, jonka mukaan kaikki kansallista päätöksentekoa rajoittavat Suomea koskevat sopimukset tulee alistaa kansanäänestykseen.
--------------------

TIETOJA MINUSTA

Oma valokuva

Islamisaation ja rajattoman maahanmuuton vastustaminen presidentinvaaleissa 2024: Ehdokkaamme Laura Huhtasaari presidentiksi nyt. Toimikaa!

Kulttuurihistorioitsija Lehto Seppo

http://matkakirjailija.blogspot.com  ja http://matkakuvaaja.blogspot.com kertovat lisää ymv blogini mitkä hajautettu aiheittain ympäri nettiä, joten googlailkaa hakusanoilla.

Kulttuurihistorioitsija Seppo Lehto, joka avaa silmänne stalinismiin = putinismiin ja islamin raakuuksiin, sekä keskuudessamme olevien stalinistikommarien perintöön kulttuurimarxisteina ylehuorina ymv punamedian ammattivalehtelijoina mm almamedian ja sanoma konsernin ammattivalehtelijoiden valheisiin

Ajan Suunta ja Seppo Lehto-pohdiskelua tervehtimisestä morottamisesta ja heilaamisesta, sekä kannottoja islamista maaahanmuutosta. Maahanmuuton ja islamin vastustaja Seppo Lehto opastajanne: "We must secure the existence of our people and a future for white children" = "Meidän täytyy turvata kansamme olemassaolo ja tulevaisuus valkoisille lapsillemme".
Yhteinen taisteluhuutomme olkoon: Rajat kiinni Suomi ja EU. Kaikki Dublin tapaukset palautettava välittömästi takaisin Ruotsiin. Ei ole perusteita haaskata kansamme varallisuutta ja tulevaisuutta Ruotsintuliaisiin


--------------------
--------------------------------------------------

Ei kommentteja: