keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Tampereen perussuomalaisilla ns. "tuhannen taalan paikka" - Seppo Lehto kunnallisvaaliehdokkaaksi perussuomalaisten listalla 2012?


Tampereen perussuomalaisilla ns. "tuhannen taalan paikka" - Seppo Lehto kunnallisvaaliehdokkaaksi perussuomalaisten listalla 2012?

On monet montaa mieltä, mutta kovasti on eri puolueiden listoilla ihmisiä, jotka eivät osaa edes vihtaa vääntää.

Ohessa faktoja Seppo Lehdosta:

Tampereen perussuomalaisille vakaa, vankka vaan ei ankka: Seppo Lehto ehdokkaaksi: Tosikoille ja veitikoille: Seppo Lehdolla on Huk 1991 alempi yliopistotutkinto, lisäksi suoritettu abroja: Kansainvälinen kauppa (englanniksi) hyvin tiedoin, Verotuksen abro, markkinoinnin abro, historian laajentavat hyvin tiedoin (ps. Afrikan historia kiitettävästi), aloitettu historian syventävät gradu uupuu, tsekin opintoja 2 vuotta, saksasta välttävä kielitodistus, Saksan kaupan kurssi 1996, .... opintoja enempi kuin yhden tutkinnon verran, vankilassa jopa suoritettu kunnallistieteiden opintoja. Kiinalaisen kanssa kansainvälistä kauppaa 1990-luvun alussa jne. ... joten .. ei nyt niin tyhmä kuin moni kansanedustaja, valtuutettu tmv:a hallintoviranomainen .. Hullu saa olla, mutta ei tyhmä ;) elämänopinnot jatkuvat oli sitten päivä tai yö ;)

Urheilusta useat lajit lähellä sydäntä, mutta leuanvetoennätykseni taitaa olla aika kova kenelle vaan 32 vuotiaana todistajien läsnäollessa 36 myötäotteella 82 kg:na punttisaliharjoitusten päätteeksi. No joo ei viitsi enempää tälläinen räähkö joka huomenna 6.9.2012 klo 22:30 täyttää 50 vuotta ja aloittaa jälleen päivän asuntotoimistoja kiertäen



Hölmöt = nöyrät pois nurkista vaatimaan oikeuksiaan ja asuntoja asunnottomille http://kuntavaaliehdokas-tampere.blogspot.com kuten blogistaan näkyy

----------------------------------------
http://nettiaktivisti.blogspot.fi/
 ----------------------------------------------

Ei kommentteja: