tiistai 17. huhtikuuta 2012

Perinteinen media edustaa pahimman luokan disinformatiivista pääomaa missä on menty takapakkia jo Pravda ja Tiedonantaja-ajat ohittaen. Liki sama kuin moottoritiellä lähdettäisiin peruuttelemaan, eikä kukaan huomaisi mitään. Seppo Lehtoon kohdistunut mielipidevaino 2 v 5 kk ehdotonta, Jussi Halla-ahon, James Hirvisaaren ja Freddy Wontgerheimin sakot liki vastaavasta kertovat stalinistisesta noitayhteiskunnastamme

Perinteinen media ( mm. Almamedia, Sanomakonserni ) edustaa pahimman luokan disinformatiivista pääomaa missä on menty takapakkia jo Pravda ja Tiedonantaja-ajat ohittaen. Liki sama kuin moottoritiellä lähdettäisiin peruuttelemaan, eikä kukaan huomaisi mitään. Seppo Lehtoon kohdistunut mielipidevaino 2 v 5 kk ehdotonta, Jussi Halla-ahon, James Hirvisaaren ja Freddy Wontgerheimin sakot liki vastaavasta kertovat stalinistisesta noitayhteiskunnastamme

Samaa juurta on nyt viimeisin 17.4.2012 James Hirvisaaren erottaminen sen perusteella ettei suostunut erottamaan Helena Erosta ylen hauskan ja naururyppyjä herättäneen "hihamerkkikirjoituksensa" perusteella. Sopii kysyä: Onko Ruohonen-Lerner ja Timo Soini vastuullisia politiikan tekijöitä, kun eivät puolusta suomalaista sananvapautta ja oikeutta mediakritiikkiin, vaan lähtevät mukaan oman puolueensa paskaanvetoon tälläisillä "erotetaaan eduskuntaryhmästä" toimilla?


Tapaus Breivik vs Vladimir Putin ( Putin = Huora ranskaksi )


Vladimir Putin presidenttikautensa alussa käskytti Jeltsinin kanssa yli 100 000 tsetseeniä ennenaikaiseen "paratiisiin" pelkkien imperialististen halujensa perusteella, sekä raunioitti Tsetsenian, Ingushian sekä Georgian. Miten Putin on valtiomies ja Breivik syytteessä? Ei ole loogista ei?


Pääsiäisaika on virallisine suklaamunineen ohi: Perinteinen media huolehtii pääsiäisaikaan kuuluneen ruskeaan pashan / paskan ja mediamämmin levityksestä. Tosin oikeaa suklaata ei ole kuin ruskeana ja mustana. Valkosuklaa on huijausta aivan kuten sananvapaus silvotussa tynkä-Suomessa.
Seppo Lehto Tampere mediakriitikko


Punikkila - Stalinistisessa silvotussa tynkä-Suomessa

--------------------------------------------------

http://nettiaktivisti.blogspot.com/

---------------------------------------------------------------