maanantai 9. joulukuuta 2013

Sosialisti Jutta Urpilainen ja Jyrki Katainen ovat täysverisiä natsi / kommari-tahoja, jotka haluavat tappaa suomalaisperäiset yrittäjät ja tuottaa maahamme vain kebabpizzerioiden tapaisia vierasperäisiä yrityksiä, joiden avulla tapetaan loppukin suomalaisperäinen yrittäjyys


Sosialisti Jutta Urpilainen ja Jyrki Katainen ovat täysverisiä natsi / kommari-tahoja, jotka haluavat tappaa suomalaisperäiset yrittäjät ja tuottaa maahamme vain kebabpizzerioiden tapaisia vierasperäisiä yrityksiä, joiden avulla tapetaan loppukin suomalaisperäinen yrittäjyys. 

Puolustuksen puheenvuoro: Pakko sanoa, että 1930-luvun kansallissosialismikin oli terveemmällä pohjalla kuin nykyinen oman väestön kohtelu ja verotus, sekä ns verotusten hedelmien jako

 ------------------------------
Totuus luottamuksesta urpilaisen ja kataisen hallinnon toimiin käy netistä julki vaikka kuinka yrittäisivät toisiaan tukea itsenäisyyspäivän alla erilaisilla valheellisilla ansiomerkeillä. Jokainen tietää että ko. prenikat ovat ansiottomia helyjä ko. kieroilevien kansalliskommunistiemme rintapielissä.
 ------------------------------------------------

Muistetaan että tämä oman kansan ahdistelu ja hävitys muistuttaa enempi tätä kommunistien eli stalinistien esikuvan Stalinin toimintaa omaa kansaansa kohtaan. Hallituksessa ja eduskunnassa on perillisjärjestöjensä edustajina mm. vasemmistoliitto, sekä ainakin omien sanojensa mukaan vannoutunut stalinisti Anna Kontula (Julkinen lausumansa Seppo Lehdolle 2000-luvun alusta Tampereen yliopiston aulassa)

----------------------------------------
Ansiokas kirjoitus mikä pitää pelastaa talteen, sillä todennäköistä että urpilainen ja verenpunaiset sosialistit valittavat ko. kirjoituksen pois alkuperäiseltä nettialustaltaan:


Kalman viikatteella yrittäjien päitä poikki

Ministeri Jutta Urpilaisen esitys yritysten ja yrittäjien 5.000 € verovelasta on pöyristyttävä. Elkeet alkavat muistuttaa entistä natsi-saksaa, jossa osa kansasta leimattiin merkityiksi hylkiöiksi. Noin 30.000 yrittäjää ja yritystä saavat Aku Ankasta tunnetuksi
tulleet karhukoplan numerolaput rintaansa. Suhdannevaihteluiden ja kiristyvän rahapolitiikan seurauksena kymmenillä tuhansilla yrityksillä on maksuvaikeuksia. Urpilaisen takoma esitys takaa kyseisille yrittäjille ja yritykselle varman kuoleman.  Suomen hallitus niittää kalman viikatteella yrittäjien päitä poikki kohti kohtalokasta konkurssi-aaltoa.
Suomi elää yhtä historiansa suurinta rakennemuutoksen aikaa. Raskas vientiteollisuus on globalisoitunut vuosia sitten ja taloutemme vetovastuu on siirtynyt entistä vahvemmin pienyrittäjien ja pk-yritysten harteille. Samaan aikaan yritysten kustannusrakenne on moninkertaistunut, jolloin kilpailukykymme perusteet ovat valuneet kankkulan kaivoon.
Hallituksemme mainetekoja maamme talouden kuntoon saamiseksi saa hakea suurennuslasilla. Ensi vuoden alusta voimaan astuvan Wind Fall -veron tuotto-odotukset ovat arviolta 50 milj. ,jolloin yritysten tuotantokustannukset kasvavat merkittävästi. Keitokseen on vielä lisättävä vuonna 2015 alkava rikkidirektiivi, joka lisää tuskaa arviolta 600 milj. Piiloverona vaaniva väylämaksu niittää viimeisetkin toivon siemenet kasvun edellytyksistä. Elvyttäminen veroja korottamalla taitaa olla samaa mallia kuin hölmöläiset, jotka tuovat säkissä valoa taloon.
Suuryritysen sateenvarjon alla on kattava alihankintaverkosto, jolla on äärimmäisen merkittävä osuus työllistämisestä ja alueellisesta taloudesta. Pötkön päätteeksi ovat yksinyrittäjät ja ammatinharjoittavat, joiden elinkeino on täysin riippuvainen koko talouden ketjun toimivuudesta.
Suomen hallituksen toiminta on ollut täysin sumussa ja fokusointi kääntynyt kokonaisuuden kannalta vääriin asioihin. Tästä valitettavana esimerkkinä on Urpilaisen tuhoisa esitys 5.000 € verovelan rajasta. Laulukuoroon on myös yhtynyt ministeri Ihalainen, joka ostosteeveen tapaan lupaili, ettei tässä vielä kaikki, lisää on tulossa! Urpilainen Gestapo-viitta harteillaan siivittää kasakka-joukkona ryntäävän verottajan suojattomien yksinyrittäjien joukkoon aiheuttaen tuhoa ja suunnattomia kärsimyksiä.
Syystä tai toisesta näyttää siltä, että eräiden hallituksemme ministerien mieltymykset mustamaalata kaikki yrittäjät talousrikollisiksi ovat todella pöyristyttäviä ja myös erittäin epämiellyttävää kuultavaa. Kaikkein kipeimmin tämän kaltaiset holtittomat ja lähes idioottimaiset esitykset iskeytyvät yksinyrittäjiin, joista noin 45.000 elää jo muutenkin nälkäkuoleman partaalla. Onko hallituksemme strategiana tappaa yksinyrittäjät Suomasta?  
Yritystoimintaa Suomessa voisi kuvata osuvasti kirkkoveneellä, joka on ääriään myöten täynnä
hallinnon byrokraatteja. Soutajana on orjan lailla airoja vääntävä yrittäjä, joka selkänahasta on ruoskittu verot ja hallinnon virkamiesten holtittomaan rahankäyttöön tarvittavat varat. 
Päättäjin priorisointi on syytä kääntää heti maamme kilpailukyvyn parantamiseen liittyvin todellisiin rakenneuudistuksiin.  Vuoden alusta yrityksille suunnattu yhteisöveron lasku ei todellakaan innosta yrityksiä investoimaan tai luomaan uusia työpaikkoja. Esimerkiksi voidaan ajatella, että yrityksen viivan alle jää tulosta 100.000 €, jolloin yhteistyöveronalennus toisi 4.500 € lisää yritykseen. Vain täydellinen hölmö voi kuvitella kyseisen summan riittävän valtaviin investointeihin tai muutenkaan palkkaamaan lisää työvoimaa.

Todellisia rakenneuudistuksia alkuvaiheessa ovat:
 • Yleisin palkkatason ja työnantajien sivukulujen 12 % alentaminen nykyisestä tasosta.
  Tästä on hyviä esimerkkejä Euroopasta.
 • Työsuhdeturvan joustot pienillä työnantajilla. Nykyinen työlainsäädäntö on työllistämisen
  todellinen este. Tanskan mallissa pienyrittäjät voivat joustavasti palkata työtekijöitä esimerkiksi epätyypillisiin työsuhteisiin. Tilanteiden vaatiessa työsuhde voidaan päättää välittömästi ilman kymmenien tuhansien irtisanomiskorvauksia. Tämä tulee erittäin merkittäväksi nuorten työllisyyttä edistäväsi tekijäksi.
 • Pekkaspäivät joutavat romukoppaan ja ensimmäisen sairauspäivän karenssi heti käyttöön. Kesän alussa voimaan tullut laki, jonka mukaan loman aikana tullut sairaus pidentää
  poissaoloa työpaikoilta, on vedettävä takaisin. Samaan kastiin kuuluvat mahtikäskyllä annetut kolmen päivän koulutusvapaat.
 • Lomarahakäytäntöon myös syytä lopettaa
 • Väylämaksut,  Wind Fall -vero ja rikkidirektiivi ovat myös syytä kokonaan jättää toimeenpanematta
 • Nykyisen alv:n alarajan 8.500 € alarajan korottaminen 50.000 € ilman taannehtivuutta.
  Esimerkkinä yrityksen liikevaihto on 49.999 €, jolloin yrittäjällä ei ole alv:n maksuvelvollisuutta. Liikevaihdon ollessa 50.001 € yrittäjä maksaa yhdestä eurosta alv:n 24% eli kaksikymmentä neljä senttiä. Nykyisessä mallissa alaraja on 8 500 €, ja yrittäjä joutuu maksamaan veron alusta alkaen.
 • Arvonlisävero on laskettava kaikille tahoille samaan 17 prosenttiin. Tällä veronlaskulla on
  todellinen taloutta elvyttävä vaikutus.
 • Ei enää yhtäkään veroluonteista maksua yrittäjien maksettavaksi.
 • Lisäksityöntekijöiden ay-maksut on annettava työtekijöiden itsensä maksettaviksi.
 • Todelliset säästöt saavutamme 600 000 virkamiesarmeijan rationalisoinnilla noin
  250.000 viranhaltijaksi.
Lopuksi totean, että Suomen hallitus on ollut tähän mennessä todellinen floppi. Suomi-laiva kyntää syvällä ja hallitus katsoo vierestä kädet kyynärpäitä myöden taskussa. Velkaannumme joka vuosi noin 8 miljardia lisää, mutta päättäjämme eivät uskalla tai pahimmassa tapauksessa edes ymmärrä tarttua härkää sarvista pelätessään poliittista itsemurhaa.
Pönöttäen vallankahvassa kiinni olevat ministerit, joita myös poliittisiksi vastuunkantajiksi kutsutaan, singahtelevat inkvisiition lailla langettamaan tuomioitaan sinne ja tänne ymmärtämättä päätöstensä syy- ja seurausyhteyksiä.  Hallituksen tärkein prioriteetti on saada
Suomi kuntoon. Tätä hallitus ei ole valitettavasti pystynyt tekemään.

Toivottavasti Suomen hallitus antaa koko Suomen kansalle Joululahjan eroamalla.
---------------------------------------------

Viitteenä ja lähteenä aiheesta porisee keskustelua eri palstoilla: Sääli vaan kun käyttävät vertamme juovia usari ymv blogialustoja, eivätkä käytä tätä bloggeria:
Kimmo HietalaJokaikinen työpaikka vaatii yrityksen taakseen. Nykypelillä tämä ei kestä koska heikommin tuottavat yritykset kaatuvat ja niistä elantonsa repineet yrittäjät putoavat jäljelle jääneiden maksettavaksi, jotka hetken kuluttua ovat myös heikosti kannattavia. Eikä tämä meininki ketään innosta! Päinvastoin! Itsekin olen supistanut toimintaa jo vuosia ja pianhan se loppu siellä jo häämöttääkin. Mikäli tilanne käännettäisiin niin minäkin kääntäisin takaisin kasvusuuntaan. Nykymenolla en käännä koska en näe sitä kannattavaksi. Olen jo pitemmän aikaa laskenut eri ratkaisuja hyvinvoinnin takaamiseksi, suunnitelmat eivät kohdistu Suomeen. Jokainen hoitakoon oman reviirinsä ja lähipiirinsä valtiosta siihen ei ole!
Käyttäjän rakennusliikeerbau kuva
pekka iiskonmaki

''Jokainen hoitakoon oman reviirinsä ja lähipiirinsä valtiosta siihen ei ole!''
Tähän tulokseen olen tullut jo vuosia sitten.
Valtio on täysin työllistetty keskioluen alkoholiprosentin kanssa. Annetaan niille työrauha.
Käyttäjän rakennusliikeerbau kuva
pekka iiskonmaki

''SDP:n toinen varapuheenjohtaja Antti Lindtman tiedotti kannanoton jälkeen pitävänsä Suomen Pienyrittäjien natsivertausta ala-arvoisena.
Pienyrittäjien vertaus on mauton ja natsismin uhreja kohtaan loukkaava.
Lindtman kertoo odottavansa, että Pienyrittäjät pyytävät anteeksi vertaustaan.''
Ei anna aihetta mihinkään anteeksipyyntöön. SDP:n pitää pyytää anteeksi pienyrittäjiltä kohtuuttomia vaatimuksiaan.
Käyttäjän AnneLindell kuva
Anne Lindell

Harri, oikeassa olet.
Urpilaisella ei ole mitään kokemusta liike- tai elinkeinoelämästä. ... Ei siis hajuakaan.
Entä ne tapaukset (valitettavan lukuisat), joille verottaja on väärin perustein velvoittanut veromaksua ("mätkyt"), ja verovelvollinen on joutunut joskus jopa oikeusteitse valittamaan väärin perustein määrätyistä veroista.
Tiedän itsekin erään tapauksen, jossa verovelvollinen voitti pitkän ja kalliin oikeusprosessin jälkeen ja verottaja todellakin hävisi, mutta yritys ajautui kuitenkin pitkän oikeusprosessin aikana konkurssiin, koska prosessi vei vuosia, sillä verottaja valitti Hovioikeuteen. Onko tämä oikein? Ei ole. Suomi ei ole oikeusvaltio. Ja valitettavasti k.o. tapaus on aika yleinen. Ei siis mikään poikkeustapaus.
On täysin käsittämätöntä, että verot täytyy maksaa määräaikaan mennessä, sillä muutoin maksu menee kruununvuoudille, vaikka veroperuste verottajalla olisi täysin peruusteeton ja täysin virheellinen ja verovelvollinen lisäksi valittaisi veromaksusta. ... Täysin sikamainen systeemi. Tämä tällainen tappaa yrityksiä jos mikään.
Ja tästä vielä Urpilainen rakaisisi niitäkin yrityksiä, jotka ovat ilman mitään vilppiä joutuneet syyttöminä verottajan hampaisiin ja väärin perustein ovat joutuneet näin myös ulosottajan listalle.
Herää jo Jutta todelliseen elämään!!!! Kaikki ei ole niin mustavalkoista kuin se siltä päällisin puolin näyttää.
Käyttäjän rakennusliikeerbau kuva
pekka iiskonmaki

#32
Tuo Annen kertoma on ihan yrittäjän arkipäivää.

Käyttäjän TapaniPollari kuva
Tapani Pollari

Vähälän Mikko aikoinaan sanoi, "työntekijä on aina palkkansa ansainnu".
Eli kyllä joku muu rienaa yrittäjiä kuin työnekijä, ja niistä jutuista tätä yrittäjäin ongelmaa on lähdettävä purkamaan.
Turha byrokratia ensinmäisten asioiden leikkauslistalle.

--------------------------------------------------------------------

Maahanmuutolla, minareeteilla ja islamilla Suomi ja EU nousuun? Tuota ei usko edes tosissaan kukaan valtionsyyttäjä, saati edes valtakunnansyyttäjä vaikka Jormalta näyttäisikin.-----------------------------------------------------------

Rohkeneeko kysyä kommentoimaan oheiseen blogiin urpilaista ja kataista? http://nettiaktivisti.blogspot.fi/2013/12/sosialisti-jutta-urpilainen-ja-jyrki.html

Kiitos etukäteen ;) 

Seppo Lehto kansakunnallinen nettiaktivisti Tampere


-----------------------------------------------------------------------------

http://nettiaktivisti.blogspot.com 

----------------------------------------