sunnuntai 5. helmikuuta 2023

Kohta vuosi siitä kun Ryssä teki laajemman sotarikollisen hyökkäyksen 24.2.2022 ilman sodanjulistusta ryssäläiseen tapaan väittäen kyseessä olevan "erikoisoperaatio" kuten Krimin haltuunottokin tunnuksettomilla Ryssän sotarikollisilla 2014

Viipurin linnassa Ukrainan lippu = Ryssä ulos niin Viipurista kuin Ukrainastakin
https://Miehitetyt-alueet-takaisin.blogspot.com

Kohta vuosi siitä kun Ryssä teki laajemman sotarikollisen hyökkäyksen 24.2.2022 ilman sodanjulistusta ryssäläiseen tapaan väittäen kyseessä olevan "erikoisoperaatio" kuten Krimin haltuunottokin tunnuksettomilla Ryssän sotarikollisilla 2014.

Kiitämme USA:ta Saksaa Puolaa etc ase- ja muusta avustaan Ukrainan säilymiseksi ja aluepalautuksia varten:

GLSDB 90 kg pommi mahdollistaa iskut jopa 150 km Ryssän selustaan https://Nato-jasenyys.blogspot.com















No paljon on vettä virrannut kohti Mustaa Merta ja verta eri tantereilla, mutta käännekohtia on eletty, kun länsimaat ovat avanneet tukihanat aluepalautuksia varten.

https://occupied-territories-back.blogspot.com

Yleisellä tasolla Suomessa on jälleen eduskuntavaalien kusetuksen paikka, missä kerätään ääniä katteettomilla lupauksilla, jonka kaltaisilla elinkeinoelämässä saisi petostuomion tai ainakin harhaanjohtamisesta yhteisösakkoja.

https://eduskuntavaaliehdokkaat-Pirkanmaa.blogspot.com

Ohessa eräs kommentti eräältä palstalta kertomassa kiteyttämässä tuntemuksia verotuksesta toimeentulosta:

"Ihan sama mitä työtä lähtee ulkomaille tekemään, sitä on mahdollista löytää aina jostain parempi palkkainen homma samasta työstä, mistä jää käteen enemmän kuin Suomessa. Suomen valtio kynii ihmisten rahat tavalla tai toisella ja tukee samalla yli kallista valtiota, mikä on kuolemassa pystyyn.

Lainaa otetaan yksi toisensa jälkeen ja tuhlataan yli äyräiden, sillä moisia rahoja ei muuten Suomessa nähdä. Velkaa lyhennetään maksamalla lähinnä korkoa ja koko lainaa sitten välillä niillä rahoilla, mitkä on revitty ihmisten selkärangasta. Ihmiset häipyvät ulkomaille, syntyvyys laskee jne, mutta hinnat jatkaa nousuaan toisin kuin palkat. 

On muka onni syntyä Suomeen, jota sanon vain isoksi valheeksi. Täältä lähtee pian kaikki ja nopeasti tulee Ryssä rajan yli. Valtio ei tajua, että ihmisille pitäisi antaakin jotain, eikä vain viedä. Nykyinen meno ei Suomea pelasta, vaikka olisi täysi työllisyyskin. Ketään ei huvita tehdä orjallisesti ja raatamalla töitä, jos käteen ei jää rahaa, kerry lomia ja muita asioita. Elämä on muutakin kuin pelkkää työntekoa. Me ihmiset joudumme sitä elämään, eikä meiltä voi riistää kaikkea. 

Moni mieluummin jää työttömäksi, kun saa nykyisellä menolla vakavan masennuksen ja kaikkea muuta terveydelle haitallista. 
En ymmärrä miten ihmiset ovat kaikelle niin käsittämättömän sokeita. Ymmärtäisivät paremmin jos avaisivat silmänsä. Suomi kävelee kaikessa jo harmaalla puolella kohti mustaa tulevaisuutta https://Musta-tulevaisuus.blogspot.com

Kuinka syviin vesiin täytyy mennä, että aletaan tehdä oikeita päätöksiä? Edes poliitikot eivät halua leikata ylisuurista palkoista, palkkioista ja bonuksista. 

Miettikää ihmisiä jotka joutuvat leikkauksen kohteiksi alle 2000€ palkkojensa kanssa. Tuplatyö ei anna tienata sen enempää lisää, kuin olisi yksi työ. 

Jumalaton lisäveroprosentti tulee ja karhuaa sen pois. Kenelläkään ei ole lupa elää parempaa elämää. Valtio kusettaa kansaa oli tulot mitkä hyvänsä."

Lehto Seppo kansanedustajaehdokas Tampere Pirkanmaa eduskuntaan kuva  9.1.2023
https://Eduskuntavaaliehdokas-Tampere.blogspot.com 

Yhteisövaikuttaja eduskuntavaaliehdokas https://Eduskuntavaaliehdokas.blogspot.com yhtä hyvä tai parempi kuin puoluekoira jollakin listalla, joilla ohjenuorana "Puoluekuri" ;) sillä varmaan tehdään hyviä päätöksiä ja kestävää kehitystä?

Seppo Lehto

Ei kommentteja: