keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Kommunismi on vakava sairaus. Kommunistinen kansanmurhaaja Lenin tosin kuoli neurologiseen kuppaan eli syfilikseen. Itse en ole vielä ajatellut vittua asennuttaa, jotta kävijämäärät kasvaisivat blogisivuillani

Kommunismi on vakava sairaus. Kommunistinen kansanmurhaaja Lenin tosin kuoli neurologiseen kuppaan eli syfilikseen. 
Itse en ole vielä ajatellut vittua asennuttaa, jotta kävijämäärät kasvaisivat blogisivuillani 

Avainsanathan ovat nykyajan nettiähkyssä: "Vittu, perse, kyrpä, pillua kaikille, seksiä, veltto vittu, pillu paljaana, vihreät, uusisuomi, mahamutajat, maahanmuutto, islam, ähläm, kehitysapu, ei saa sanoa neekeri, Peppi Pitkätossun isä oli neekeri, somali, somalit Somaliaan, kotouttaminen, kotiutus" - näillä sitä lehtimediat hehkuttaa ja mainostuloja kalastavat

Tapio Tuuri otti tämän kävijämääräasian facebookissa:


Blogituotanto on äärimmäisen kilpailtu ja erittäin suhdanneherkkä ala, toteaa pääjohtaja Tuuri suoraan konsernin pääkonttorista, tarkemmin sanottuna sen peräkammarista. Jonain päivänä katselumäärät voivat nousta 100 prosenttia ja seuraavana päivänä taas laskea 50 prosenttia. - Jatkamme toki yhä perinteistä blogituotantoamme, vaikka se nykyään onkin pieni sivujuonne maapalloistuneessa ja monikulttuurisessa toiminnassamme. Lomauksia tai irtisanomisia ei näillä näkymin ole näköpiirissä, kertoo Tuuri.
Tykkää ·  ·  · noin tunti sitten · 


http://seppo-lehto-huumoria.blogspot.comTamperelainen islam-, maahanmuutto-, nettiaktivisti ja yhteiskuntakriitikko Seppo Lehto kansakunnallinen Jussi Halla-ahon nimeämä "Don Kiihoke" kansakunnallinen vittu, kaikkien demlajuristien  mm mika johan illman, jorma kalse märkä uni ja housunvaihdon paikka ihmettelee:

Oikeuslaitosta ja oikeusvaltion periaatteita ja sen oikeusperiaatteita mielivaltaisesti ja tarkoitushakuisesti tulkitseva valtionsyyttäjä mika illman ei osannut turun hovioikeudessa toukokuulla 2009 vastata: Hur talar du om ryssar? - kysymykseeni. 


Väitteensä että ryssä-sanan käyttö suomalaisilla on "ryssittelyä" ja kunnianloukkaustuomio normaalisti ja seppo lehdon ko. termiä käyttäessä kansankiihotusta. 

Erikoista eikö vain? Tuolla mika illmanin mielivaltaisella ja paranoidisella noitavaino perusteella koko ruotsinkieli pitäisi rasistisena lakkauttaa ja mika illmanista alkaen "ryssistä / ryssa, ryssar, ryssarna" rasistisina solvaajina alkaen passittaa oulun maanalaisiin matkaselleihin? - Tämä pohdiskelu lienee vähintäänkin oikeutettua mielipideterrorin uhrina?

Jatkossa kun ruotsinkieltä opiskelette. Muistakaa: ryssa, ryssar, ryssarna - Se on rikollista ja vankeustuomioon oikeuttavaa, kun sitä suomenkielisinä opettelette. RKP-läisiä kommunisteja eivät koske samat säännöt vaan heille se on äidinkieleen pohjautuva oikeus ryssitellä niin paljon kuin huvittaa? En ole kielitieteilijä, vaan ihan äimän käkenä näistä hulluista tulkinnoista ja oikeusturvahetteiköistä mitä oikeusvaltio Suomi = Tsuhnala tuottaa ja siitä että kukaan ei näihin puutu. 

Samaan aikaan saamme lukea että somalinuorukaiset selviävät 90 päivällä yhdyskuntapalvelua, sekä muutaman tuhannen euron korvausvaatimuksella 15 vuotiaan tytön joukkoraiskauksesta. 

Olenko kummasteluineni yksin?

Seppo Lehto islam- ja maahanmuuttokriitikko

Kansakunnallinen nettisoturi jatkaa savuton Tex Willer-ihanteenaan ja Mustanaamio Fantom hakaristi periaattein ;)


---------------------------------
http://nettiaktivisti.blogspot.fi/
--------------------------------------------------

Ei kommentteja: