sunnuntai 11. joulukuuta 2016

Nettiaktivismin motiiveista ja matuinvaasioiden lähteistä: 1) Miehittäjä-Ryssä miehittää alueitamme, siellä sitä käytiin 2:n kerran 6.12 nyt soihtukulkueena sankarivainajiakin muistamassa. Kaatuneet puolustivat kokonaista Suomea, ei tätä silvottua tynkä-Suomea. 2) Muut sovjet-satelliitit liittyivät Natoon, silvottu tynkä-Suomi ei, siksi olemme olleet herkempiä Ryssän kiristykselle mm Pyhäjoki voimalan suhteen. 3) EU:sta piti tulla alunperin talous- ja rahaliitto, Naton jatkumo, ei kansojen sulatusuuni USA:n ja Ryssän tapaan. Nyt on valitettavaa, että ei olla opittu ettei näin voi olla. EU:sta pitää pyrkiä irti jos ei viesti mene perille


Adventtisunnuntain 11.12.2016 Seppo Lehto epistolaa kuin Herran sanaa:

Faktapohjalla nettiaktivismin motiiveista ja matuinvaasioiden lähteistä: 

1) Miehittäjä-Ryssä miehittää alueitamme, siellä sitä käytiin 2:n kerran 6.12 nyt soihtukulkueena sankarivainajiakin muistamassa. Kaatuneet puolustivat kokonaista Suomea, ei tätä silvottua tynkä-Suomea. 

2) Muut sovjet-satelliitit liittyivät Natoon, silvottu tynkä-Suomi ei, siksi olemme olleet herkempiä Ryssän kiristykselle mm Pyhäjoki voimalan suhteen. 

3) EU:sta piti tulla alunperin talous- ja rahaliitto, Naton jatkumo, ei kansojen sulatusuuni USA:n ja Ryssän tapaan. Nyt on valitettavaa, että ei olla opittu ettei näin voi olla. EU:sta pitää pyrkiä irti jos ei viesti mene perille siitä ettei euroopan alkuperäkansoja pidä muuttaa islamisti- ymv elintasopakolaisten idätysalustoiksi. - Totaalinen matuinvaasio on toistaiseksi ollut Moskovan oblastin tunkeutumisena länteen tuhoten kokonaisia kansakuntia. 

Saksasta lähti 1/3, Suomesta n. 15% Ryssän miehitysarmeijan ja matuinvaasion alusmaaksi

jne. Läntisten siirtomaiden jatkuva vuoto mm Ranskan ja Britannian matuinvaasioina näkyy katukuvassamme EU-passeilla kulkevina ilmaisopiskelijoina ylläpidettävinämme. Sen päälle on tämä viimeaikainen lähi-idän ja Afrikan ei toivottu, mikä olisi pitänyt lyödä takaisin sitä mukaan kuin tuli. 

http://kulttuurihistorioitsija.blogspot.fi Seppo Lehto ja nettiaktivisti Tampere 

Mielestäni linjani on perinteinen vapaussoturien tie

Nauttikaamme oheista vielä Suomessa Viipurin pyöreässä tornissa itsenäisenä kansakuntana:


---------------------------------

http://nettiaktivisti.blogspot.fi/

-------------------------