sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Arvon tsuhnat Seppo Lehdon uudenvuoden puhe 30.12.2012 Kansalaiset olette kuin giljotiinin varjossa elävät varjometsien lymyilijät


Arvon tsuhnat Seppo Lehdon uudenvuoden puhe 30.12.2012 

Kansalaiset olette kuin giljotiinin varjossa elävät varjometsien lymyilijät

Vain harva on noussut julkisesti islam-, maahanmuutto- ja sovjetvalheita palvovan julkisen vallan ja eri puolueöykkäreiden älyttömyyksiä vastaan

Arvon kusipäävirkamiehet - Tunkekaa päänne KGB halosen perikunnan demlajuristien pesemättömiin ahtereihin: Turpa kiinni miehittäjä-Ryssästä, aluepalautuksista, islamista ja rajattoman maahanmuuton haitoista. 

Toistan: Tämähän on ollut kusipää runkkarivirkamiesten tavoite: Huomaattehan ivaa ja sarkasmia? Ei se ole vikani, jollette huomaa. - Eri vankilat kusipäisten mitäänsanomattomien ihmisten sijaiskärsijänä, joita ei hevonvittua kiinnostanut protestoida oikeusmurhaani. 

Tavoitehan oli poskettomalla ja sovjet-tyylisellä näytösoikeudenkäynnillä ja 2 v 5 kk kokonaistuomiollani illmanismin virkakoirille se että saadaan osaavat erilailla ajattelevat jatkossa pitää turpansa kiiinni. 

Viedään kaikki: toimeentulo, oikeus asumiseen ( olin paskakämpissä ja asunnottomassa useita kuukausia, 20 v ulosotto, jottei mikään kannattaisi, oikeus omistamiseen, aseluvat, aseet jne, sekä oikeus omalla nimellä ansaita. ) Nimenihän tahrittiin luottohäirintämerkinnöin 20 v eteenpäin 2 v 5 kk ehdottoman tuomion keinoin toisin kuin erialaisten moniaosaaja piip-raiskaajien joille hyvä jos sakkoja annetaan


Hyvää uutta vuotta kenties menestymme jatkossa vain mokutuksella, islamin valheita kätkien ja omaisuutemme ulosmitaten vierauden palvontaan?

Seppo Lehto tamperelainen yhteiskunta-, islam- ja maahanmuuttokriitikko

PS: Jeesuksen sanat ja kertomus samarialaisesta tulee mieleen. Paljon oli niitä jotka vaikenivat ja ohi menivät ja antoivat uhrin olla ojassa .. vaan missä ovat tämän pv:n samarialaiset? 

------------------------------

-------------------------------------
http://nettiaktivisti.blogspot.fi/
-------------------